De Camping

Camping TexelSun is een gezellige, kleinschalige camping die centraal op het vakantie-eiland Texel is gelegen. Met vijf minuten fietsen of een kwartiertje lopen bent u in het centrum van Den Burg, het grootste dorp van Texel.

Campingplaatsen

De camping beschikt over 15 ruime plaatsen die verdeeld zijn over 2 veldjes. Elke plaats is voorzien van een 16 ampère elektra-aansluiting. Daarnaast is er op het campingveld een watertappunt en staan er handige picknicktafels. Tijdens uw verblijf bij Camping TexelSun kunt u gebruik maken van gratis WiFi. Ook kunt u dagelijks verse broodjes bestellen via Broodjes Service Texel. 

Kindervakantie

Voor de kinderen is er bij TexelSun veel ruimte om te spelen. Voor de auto is er een apart parkeerterrein. Voor de fietsen hebben wij een overkapping met oplaad mogelijkheid voor de elektrische fiets.

In overleg is het ook mogelijk om uw hond mee te nemen naar de camping.

Sanitaire voorzieningen

Camping TexelSun heeft een nieuw en modern toiletgebouw dat is voorzien van vloerverwarming. Er zijn in totaal drie douches (waarvan één zeer ruim), twee toiletten en één urinoir. Het sanitairgebouw is altijd open.

Er is een afwasgelegenheid met drie wasbakken. Hier kunt u ook gebruik maken van een koelkast en diepvries. Tegen een vergoeding van €4,- kunt u gebruikmaken van een wasmachine.

Chemische toiletten

Komt u met de camper of caravan? Wij hebben buiten een aparte stortplaats voor uw chemisch toilet.

 Camping TexelSun is aangesloten bij VEKABO (Vereniging Kamperen bij de Boer), VTKB (Vereniging Texelse Kampeerboeren), VVV Texel en de ANWB.

+ meer
Apart parkeerterrein voor de auto
Elektra aansluiting
Fiets schuur met oplaadpunt
Honden in overleg toegestaan
Watertappunt op het campingveld
Wifi op de camping
Verblijfsperiode
Aantal personen
Kies uw aankomstdag
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Legenda:
  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar
  • Aankomstdag
  • Geselecteerd
  • Op aanvraag

Uw vakantie

Aankomstdatum
Vertrekdatum
Personen

Kostenoverzicht

Totaalprijs: € Ga verder U gaat naar stap 2

Beoordelingen

Paula 13 jul. 2019 - 17 jul. 2019
Lekker rustige minicamping, heerlijke douche, goed schoon alles

Schrijf een beoordeling